Skönhet, Hudvård, Smink

Foundation – vi ger dig alla tips för att hitta din perfect match!

TCDF Limitless Banner Mobile

Såhär i Alla Hjärtans Dag – tider kanske du också letar efter din perfect match – i alla fall vad gäller foundation? Det är svårt att hitta rätt i skönhetsdjungeln, följ våra tips och råd så lovar vi dig att du kommer ha de bästa förutsättningar till att hitta din one true love foundation!

PERFEKT BAS
Innan du applicerar din foundation är det viktigt att du har rätt bas. Detta för att du ska få en bra grund så ditt smink ser bra ut hela dagen. Tvätta först ditt ansikte och återfukta, därefter grundar du med primer. Likväl är det viktigt att du avslutar med settingspray när du är klar med din foundation.

KÄNSLIG HUD

Om du har känslig hud är det viktigt att du använder snälla produkter mot din hud. Om du lätt blir röd och irriterad kan du med fördel välja mineralsmink, i detta fall mineralfoundation. Det vårdar och lugnar din hud samtidigt som du får en snygg look. Bellapierre Loose Foundation är en 5-i-1 Mineral Foundation som endast innehåller fyra ingredienser; alla naturliga. Mineraler som är snälla och skonsamma, skyddande och vårdande för huden – Glimmer, Zinkoxider, Järnoxider och Titandioxid. Non-comedogenic och hypoallergenic.

5-i-1 Foundation
• Concealer
• Foundation
• SPF
• Finishing Powder
• Setting Powder (Veil)

FET OCH OLJIG HY

Om du har en fet och oljig hy så bör du ha en foundation som har nedmattande egenskaper. Ett tips är att alltid ha ett matt puder över din foundation för att få ett resultat som håller längre.

Revlon Colorstay är en foundation med hållbar täckning, och tack vare Time Release Technology och dess lätta formula hjälper den till att hålla sig på plats hela dagen med ett fräscht resultat. Denna foundation hjälper till absorbera överflödig olja samt reducera glans för att ge en felfri, matt, naturlig look till din hy!

TORR HUD

Vid torr hud är det viktigt att ha en fuktgivande foundation. Tänk på att den inte får vara för täckande för att din hud måste kunna andas.

bareMinerals bareSkin Serum Foundation är en fantastisk foundation och serum i en och samma flaska. Denna lätta foundation ger dig möjlighet att få medium till full täckning samtidigt som den sitter perfekt hela dagen.

Naturliga mineraler, vårdande ingredienser som tillsammans ger en sammetsmjuk, naturligt finish som håller hela dagen och bevarar fukten i huden.

– Innehåller ej parabener.
– Förbättrar hudens struktur.
– Passar alla hudtyper.
– SPF 20.
– Olje, parfym och vattenfri.
– Dermatologisk testad.

TIPS! CC/BB-CREAM

Om du vill ha ett naturligt resultat med en lätt, utjämnande ton så ska du använda en BB-creme. Det är vad man kan kalla det för en ”uppdaterad variant av en färgad dagkräm” då den innehåller vårdande egenskaper och i de flesta fall även solskyddsfaktor.

CC står för color correcting och innebär att den jämnar ut din hudton, exempelvis dämpa rodnad. BB är mer en lättare typ av foundation fast med vårdande egenskaper.

  • Clinique Superdefense CC Cream ger din hud ett perfekt utseende med sin multifunktionella och lätt tonade formula. Denna fantastiska CC Cream skyddar även din hud med solskyddsfaktor 30.

Bellapierre BB Cream är en kombination av avancerad hudvård och full täckning vid sminkning.
Denna anti-aging produkt Fungerar som fyra produkter i en:
– Concealer
– Foundation
– SPF 15
– Moisturizer

Physicians Formula Argan Wear BB Cream har en högpresterande, lyxig formula med SPF 30 som jämnar ut hudtonen, döljer skavanker och ojämnheter, och gör huden slät utan att ge en oljig känsla eller finish.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation

StylingAgentens favorit – Total Control Drop!
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation är en silkeslen, matt foundation som ger en perfekt täckning!
Den medföljande, praktiska pipetten gör det enkelt att justera och kontrollera mängden av foundation som appliceras på huden. För mer täckning tillsätter du några extra droppar. Resultatet blir en silkesmjuk finish som håller genom hela dagen.

Estée Lauder Double Stay – en för alla!
Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar, passar alla hudtyper fet som känslig och torr. Denna foundation håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden hela dagen med med SPF 10.
Kan kombineras med concealer och avslutas med puder för ett perfekt finish.

Vi hoppas att vi varit en hjälpande hand och att du fått några tips och råd över hur du kan hitta en foundation som är rätt för just dig och din hudtyp. xxx StylingAgenten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *