OM STYLINGAGENTEN

DIN AGENT I SKÖNHETSVÄRLDEN

StylingAgenten.se är din hemliga agent i skönhetsvärlden. Vi är en agent som jobbar på uppdrag av kunderna mot skönhetsvärlden med ett enda uppdrag – att finkamma marknaden för att hitta de bästa produkterna just nu. Hos oss hittar du trendiga nyheter och välkända klassiker, alltid till ett bra pris.

StylingAgenten.se har funnits på nätet sedan 2007 och vi erbjuder dig som kund ett stort utbud av skönhetsprodukter från kända varumärken till ett av marknadens bästa priser. Vi fokuserar ständigt på produktnyheter och vi utökar hela tiden vårt sortiment för att du som kund ska få en så bra köpupplevelse som möjligt.

Hos StylingAgenten.se sätter vi alltid våra kunder i fokus och vi strävar ständigt efter att förbättra oss. Tveka därför inte att komma med synpunkter på saker du tycker är bra och saker som du tycker kan förbättras. Vi hoppas att du får en trevlig shopping här hos oss på StylingAgenten.se.

Org.nummer: 556797-9819

test2

SUPERFÖRETAG 2019

Nominerade av Veckans Affärer & Bisnode

Vi är stolta över att vara ett av de 717 bolag som 2019 fått nomineringen ”Superföretag” av Veckans Affärer och Bisnode.

De nominerar företag som 2019 klarat högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.