Hudvård

STARKA NAGLAR OCH MJUKA HÄNDER

hand 1

STARKA NAGLAR OCH MJUKA HÄNDER

Har du svårt att hålla dina nagelband snygga och känns det som att oavsett hur mycket du än behandlar dina naglar får du dem inte att växa? Är dina händer torra året om? Vi hjälper dig med enkla steg för hur du kan få snyggare naglar och mjuka, vackra händer.

FINA NAGELBAND
För att slippa spruckna nagelband bör du införskaffa dig en vårdande olja. Beauty UK Nail & Cuticle Conditioner Oil är utvecklad för användning på torra, sköra naglar och grova nagelband. Den är berikad med mandelolja och vitamin E och F som ger näring och återställer den naturliga fuktigheten samtidigt som den skyddar nagelplattan. Massera in oljan i dina nagelband gärna ett par gånger om dagen för bästa effekt! Kanske kan du ha det som rutin att göra det efter varje gång du tvättat händerna eller på morgonen och innan du går till sängs. Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream innehåller noga utvalda fuktgivande ingredienser och mjukar upp övervuxna nagelband samt återställer fuktbalansen som också fungerar utmärkt för torra nagelband.

FILA, FILA, FILA!
Välj rätt typ av fil och fila naglarna regelbundet. Naglar blir snabbt tunna i toppen och när de väl blir tunna så är det lätt att de skivar sig eller rent utav går av. Därför är det bra att fila naglarna ofta, så de behåller en stark och frisk kant och därmed kan växa bättre.

Sally Hansen Sapphire Nail File gör det superenkelt att hålla naglarna snygga och välvårdade. Det är viktigt att alltid vara noga med att endast göra rörelser åt ett håll när du filar. Filar du fram och tillbaka finns stor risk för sprickor i nageln. Fila i samma vinkel, bestämt men skonsamt. Rengör alltid nagelfilen med tvål och vatten efter användning!

NAGLAR MED KVALITÉ
Trind Nail Balsam
är ett unikt vattenbaserat balsam som effektivt återställer fuktbalansen och ger näring till torra och spröda naglar. För bästa resultat rekommenderar vi att den används i kombination med Trind Nail Repair som reparerar dina naglar på djupet och är en storslagen favorit. Trind Nail Repair är en extra effektiv nagelstärkare för svaga och tunna naglar som skapar en perfekt balans mellan keratin och fukt i nageln. Resultatet är starka och flexibla naglar med hög kvalité!

ÅTERFUKTA PÅ DJUPET
Om du har riktigt torra händer så är det bra om du satsar på en handmask eller en djupgående behandling för dina händer. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Hand Treatment är den perfekta krämen för dina händer – året om. Denna snabbabsorberande gel-kräm för händerna återfuktar huden i upp till hela åtta timmar! Lugnande, mjukgörande ingredienser som vårdar hård och torr hud. Tecken på uttorkning och sprickor minimeras så dina händer både ser och känns underbara.

Hur brukar du ta hand om dina händer? Har du några favoritprodukter du vill tipsa om? Kommentera nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *