Skönhet

X by Margaux – Allt du behöver veta!

BAKGRUND e1612434058205

Äntligen har X by Margaux kommit till oss på StylingAgenten! I det här inlägget berättar vi mer om varumärket och tipsar om våra nya favoriter.

X by Margaux är ett livsstilsvarumärke som startades 2020 av influencern Margaux Dietz. Produktserien innehåller flera olika hudvårdsprodukter samt deodorant och parfym. Samtliga av produkterna har en ljuvlig doft som Margaux utvecklade i samarbete med doftexperterna på SNIPH. Med doftnoterna bergamott, mandarin och ylang ylang påminner doften om varma sommarkvällar och solkysst hud. Med andra ord, en perfekt doft att tjuvstarta våren och sommaren med!

 

Den fräscha och härliga doften på X by Margaux´s produkter i kombination med den diskreta och stilrena designen, gör serien till en fröjd att både använda och titta på. Att serien dessutom är 100% vegansk och produceras i Sverige värmer våra hjärtan lite extra. Nedanför tipsar vi om våra favoriter i X by Margaux härliga produktserie:

7F1A2560beskuren e1612431337993

Denna deoderant håller dig fräsch hela dagen och är en effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt. Rock N Roll Deoderant är även alkoholfri, vilket gör den extra mjuk för huden och mindre uttorkande.

7F1A2116beskuren2 e1612431903594
7F1A1779beskuren 1 e1612432168506

Även om X by Margaux erbjuder den härliga Hold My Hand Handcream, har vi också förälskat oss i kombon Handsome Handwash och Creme De La Creme Bodylotion. Med deras snygga och stilrena design, blir det en trevlig inredningsdetalj i anslutning till handfatet samtidigt som vi påminns om att vid varje handtvättning smörja in händerna, särskilt nu under de torra & kalla vintermånaderna då det är extra viktigt för att bevara en mjuk och återfuktad hud.

7F1A1948beskuren e1612430912727

Snart är våren här och vi förbereder kroppen på bästa sättet med Bon Bon Body Scrub. Denna underbara sockerskrubb, är kraftig nog för att exofiliera huden samtidigt som oljan i skrubben återfuktar och mjukar upp. Exfoliering är extra viktigt under vintermånaderna för att lyckas bibehålla en välmående och återfuktad hud, eftersom luften inomhus då är torr och uttorkande. För extra fukt rekommenderar vi att använda Creme De La Creme efter att du har duschat av Bon Bon Body Scruben.

Perfume

Vi som inte tröttnar på den underbara doften i produktserien blev lyckliga när doften även släppts som parfym! Bergamott, mandarin och ylang ylang skapar en oemotståndlig doft som får oss att längta lite extra efter sommaren. Det svarta stilrena fodralet gör parfymen perfekt att ta med i handväskan när du är på språng!

Har ni hunnit testa X by Margaux produkter? Vilken är er favorit? Vi är nyfikna! Kommentera gärna nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *